26-09-2022

nog geen winter…..

Het moet nog echt koud worden. Ik voel mij oud. Ik draag de hele dag en nacht ski kousen, een langonderhemd enz. Voel mij niet erg goed omdat kou en nattigheid niet goed zijn voor mijn spieren en botten waar ik van alles aan mankeer. Geen verwarming nog aangehad, angstig. NU AAN

die verwarming, maar op 18.5 omdat ook de slaapkamer te vochtig nu al is en ik slaap met een apneumasker. Ouder worden behoort een onbezorgde tijd te zijn, maar daar geloofd al haast niemand meer in. Ik wil niet klagen, want er zijn er ontzettend veel die het slechter hebben.

Hoe te betalen straks, echt geen idee. De verhoging kunnen wij denk ik nooit betalen, dus moeten wij minder of niks verbruiken en dat gaan wij ook proberen. Wij werken 7 dagen per week om iets bij onze AOW te hebben en daar worden de kosten ook veel hoger, dus weten we daar ook..

NIET van of wij daar wel die paar honderd er bij kunnen verdienen die wij echt nodig hebben om te kunnen leven. Wij zijn geen vluchtelingen en ook geen andere soort van mensen die hun land verlaat, maar ik snap het met dag beter, ik zou ook naar een ander en warmer land willen…

MAAR wie wil ons hebben. Niemand in de hele wereld neemt ons op als wij het niet redden hier in het vroegere paradijs waar wij in zijn opgegroeid. Bedankt alle politieke partijen die het verziekt hebben op elk gebied in de wereld waar dan ook.

Wij hopen dat er ooit weer licht aan de horizon komt en tot die tijd blijven wij dicht bij elkaar zitten en hopen en bidden dat er ooit weer verstand boven komt drijven.

Was getekend door ons wij zijn van voor 1960, die generaties die eigenlijk alleen maar opbouw meegemaakt hebben en dat missen. Samen het oplossen was het waarin wij opgroeide en dat lijkt bij die er overgaan niet meer te bestaan.

Geef een reactie

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.