Startpagina

Wicca o.a.:
Glazen bollen, Altaar div.  enz.

Draken en Feeën o.a.:
Fantasy, Tuin beelden, Gargoyles  enz.

Gebronsde Beelden o.a.:
Grieks, Romeins, Vikingen, Keltisch, Amerikaans, Oosters, Justitia, Ero enz.

Ziel en Energie Schilderijen o.a.:
Speciaal voor u gemaakt door Jacobus.  Maten vanaf € 50,- Acryl, Olie enz.

Wierook en Olie o.a.:
Hem, Nag Champa, Salie  enz.

Kaarten en Boeken o.a.:
Tarot, Lenomar, Engelen  enz.

Als u bepaalde Energieen liever kwijt wilt

Door een Spirituele en Energetische huisreiniging wordt uw woon of werk omgeving van alle oude als negatief ervaren energieën opgeruimd verwijdert. Energieën waar u niet op zit te wachten worden gewezen waar zij wel naar toe kunnen gaan en zullen daar zelf ook beter en gelukkiger van worden.  Als wij geweest zijn, merk je dadelijk dat die omgeving lichter, prettiger en warmer aan zal voelen waardoor en relaties en of werk situaties soepeler zullen verlopen.

Doe het zelf set

Wij verkopen sets die wij speciaal samen gesteld hebben zodat u in eerste instantie uw huis, leefomgeving of werk zelf in een veel betere staat kunt brengen, door die energieen waar u niet mee door een deur kunt of wilt gaan naar elders te sturen. U beschermd dan ook erna uw omgeving. Heel vaak is dit voldoende en hoeven wij niet persoonlijk langs te komen. Zo'n set kunt u al krijgen vanaf: € 50,-

Openingstijden: Zo, Ma 13:00 t/m Di, Wo, Do, Vr, Za 11:00 t/m 17:00

Korte toelichting op onze Winkel / Atelier / Praktijk

WINKEL 

Onze winkel heeft veel verschillende afdelingen. Deze afdelingen hebben allemaal een ander karakter en indeling. Boven in het menu kunt u kiezen voor welke afdeling u kiest om naar toe te gaan. Daar staat dan de informatie en foto’s voor de desbetreffende afdeling. 

Wij kunnen niet alles hier op de website kwijt, omdat ons assortiment zo uitgebreid is en dagelijks onderhevig aan veranderingen. Zoekt u iets wat u denkt ergens anders al gezien te hebben, dan zult u dat meestal niet bij ons kunnen vinden. Wij proberen echt heel speciale artikelen van over de hele wereld in huis te hebben en wat anderen verkopen te vermijden om ook te hebben. 

ATELIER

Jacobus maakt spirituele kunst en Siny spirituele sieraden. Hierover kunt u op de desbetreffende pagina’s meer informatie over vinden.

PRAKTIJK
Jacobus en Siny zijn beide o.a. Helderziend en Medium. Wij maken gebruik van heel veel verschillende mogelijkheden om tot een goed consult te komen. Wij maken contact op verschillende manieren  met de ziel van de persoon of dier en gaan van daaruit naar het leven wat er nu is. Ook gebruiken wij o.a. Handlezen, Astrologie, Numerologie, Kaartleggen, I Ching e.d. Hierover kunt u op de desbetreffende pagina’s meer informatie over vinden.

Translate »