Wie zijn wij

Siny & Jacobus

Wij werken als Helderziende / Paragnost / Medium en om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn gebruiken wij daar o.a. voor:

- Helderziende en Paragnostische waarnemingen
- Mediumieke contacten met de geesten wereld 
- Astrologische en Nummerologische berekeningen
- Kaartleggen van verschillende makelarij
- Handlezen enz.

Waar kunnnen wij u o.a. mee helpen:

Wij kunnen u "Zeker Helpen", als u vragen heeft over onderstaande zaken:

Relaties
Werk 
Uw naastenliefde 
Levensvragen algemeen 
Problemen algemeen 
Spiritualiteit
Stervensbegeleiding 
behoefte aan een luisterend oor 

Voor meer informatie en hoe u ons kunt bereiken, kijk dan op onze Contact pagina.

Extra informatie:

In onze praktijk in Enschede, of in Lage Duitsland. Maar nu ook via Skype online. Wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op.

In unserer Praxis in Enschede oder in Lage Deutschland. Jetzt aber auch online über Skype. Wenn Sie weitere Informationen wünschen, kontaktieren Sie uns bitte.

In our practice in Enschede, or in Lage Germany. But now also online via Skype. If you want more information, please contact us. 

Jacobus

Ik maak ook zeer speciale Ziel & Energie Schilderijen. Deze maak ik door middel dat ik contact maak met de ziel waarvoor het bedoelt is. Dit kan voor een levend als overleden persoon of dier zijn. Wilt u meer informatie hier over kijk dan even op de informatie pagina over Art - Ziel & Energie Schilderijen. Ook staat er veel extra informatie en oudere Ziel Schilderijen Foto's op onze privé pagina goedegebuur.de klik hierop als u daar heen wilt.

 

 

Siny & Jacobus Goedegebuur

Je kunt ook even kijken op onze andere website www.goedegebuur.de daar staat ook veel informatie en foto's.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.