Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Wij sturen niet vaak een nieuwsbrief, maar als wij het wel doen, staan er speciale aanbiedingen in die alleen voor nieuwsbrief lezers zijn. Dit zijn kortingen en bijzondere spullen die wij dan als eerste aanbieden aan deze lezers.

Natuurlijk houden wij je dan ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en workshops die er aan zitten te komen. Ook kan je inschrijven op artikelen die nog moeten gaan komen in onze winkel en webshop. Wij zijn onwijs blij als je ook vragen stelt en of opmerkingen hebt, deze kan je ons altijd sturen via de verschillende manieren of nog beter  kom even langs in onze winkel in Enschede.

Wij gebruiken uw geboorte datum, om geheel op uw persoonlijke aanbiedingen te maken. Ook gebruiken wij deze als u o.a. een : Ziel Energie Schilderij of Consult wilt hebben.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.