Mijn kijk op de dag: 27-12-2021

De kerst ligt alweer achter ons en nu dus even kijken wat echt belangrijk is om over terug te denken die paar dagen of nog meer, wat en waar staan wij nu. Mensen staan in de rij naar Antwerpen… Mensen kopen als het lukt vuurwerk in België… Mensen gaan massaal naar Duitsland voor inkopen en… Lees verder Mijn kijk op de dag: 27-12-2021

Vraag aan Shihan – Hoe 3

Hier binnenkort de vraag en antwoord…..

Vraag aan Shihan – Hoe 4

Hier binnenkort een vraag en antwoord….

Vraag aan Shihan – Hoe weet ik of mijn relatie goed is?

Siny & Jacobus GoedegebuurEen foto van ons al weer een paar jaartjes geleden….Relaties of ze nu nog moeten gaan beginnen of al langer lopen…. Er moet altijd aan gewerkt worden en stilstand is het slechtste wat je kunt hebben om het lang tot een goed einde te kunnen brengen.Hoe weet je of een relatie goed… Lees verder Vraag aan Shihan – Hoe weet ik of mijn relatie goed is?

Vraag aan Shihan – Welke steen is er geschikt voor mij?

Deze vraag krijgen wij zo vaak, dat wij hier een kleine toelichting, daar over hebben neer gezet.Op internet en ook in boeken kan je heel vaak iets vinden in de trant van…Als je dat sterrenbeeld hebt dan zijn die stenen voor jouw geschikt.Nu besef dan wel dat ze even jouw en de rest van de… Lees verder Vraag aan Shihan – Welke steen is er geschikt voor mij?

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.