Halfedelstenen

Stenen afdeling toelichting, lees meer.
Deze pagina is nog in ontwikkeling. Vrijwel dagelijks zullen er meer links komen naar de verschillende stenen.
Wat verkopen wij voor stenen, lees meer.
Stenen die anders zijn of nog een afdeling moeten vinden, vind u op deze pagina's, Bijzonder 1.
Afdelingen op voorletter
A -  B -  C -  D -  E -  F -  G -  H -  I -  J -  K -  L -  M -  N -  O -  P -  Q -  R -  S -  T -  U -  V -  W -  X -  Y -  Z
Stenen op naam

Toelichting 2

Op deze pagina's bevind zich het grootste gedeelte van de verschillende soorten stenen die wij allemaal in voorraad hebben. De meeste stenen staan op hun verzamel voorletter pagina (bijv. [ A ] )die kan je ook kiezen door er gelijk heen te gaan. Er zijn ook steensoorten die hun eigen pagina hebben, omdat er heel veel van is.

Op deze pagina's zal altijd maar een klein gedeelte staan van wat wij allemaal in onze winkel aan te bieden hebben. Ook op onze webshop zullen maar enkele voorbeelden staan van wij wij u aan kunnen bieden. Ziet u iets op een overzicht foto, of heeft u het in onze winkel gezien, laat het ons dan weten en wij zetten het voor u in de webshop. Maar als u zichzelf een plezier wilt doen, kom dan een keer langs in onze winkel en drink daar een gratis beker Shihan Gezondheid en Energie Thee en dan kijkt u rustig rond in onze 220 m2 grote winkel in Enschede.

Wat verkopen wij 2

Alles stenen en mineralen die wij in onze winkel of webshop verkopen, hebben wij zelf op energie waarde bepaald en daarop ook ingekocht. Wij zijn géén stenen en mineralen zaak die verkopen om hoe mooi iets is, maar om wat het doet en of uitstraalt. Natuurlijk kan dat dan ook heel erg mooi zijn, maar onze insteek is de werking van wat wij verkopen en of adviseren. Wij proberen een zo'n eerlijk mogelijke prijs te hebben voor dat wat wij verkopen en soms zullen wij veel goedkoper zijn als andere, maar soms ook niet.

Dit komt meestal omdat wij om andere redenen de artikelen vaak inkopen en ook graag willen dat mensen het kunnen betalen.

Het liefste hebben wij dan ook dat u komt om advies en dan nemen wij uw geboorte datum als aanknopingspunt. Hierdoor maken wij contact met uw ziel en komen daardoor beter te weten wat u werkelijk nodig heeft. 

Als u dus op internet ergens een steen of mineraal vind waar van beweerd word dat het ergens voor werkt, zijn wij het daar vaak niet mee eens. Dit komt omdat dat wat u vind op internet een algemeen plaatje is en niet op u als mens en ziel is afgestemd. Dat doen wij dus wel.