Magische Yin Yang hanger

Jacobus heeft in een visioen doorgekregen hoe deze hanger gemaakt diende te worden en ook hoe dat de tekens van de I Ching in volgorde moesten komen voor de tegenwoordige mens.

 

Deze magische hangers zijn gemaakt van Koper en Zilver waarin verwerkt is een druppel Goud. Deze combinatie op de huid gedragen versterkt al de menselijke energieën.

 

De magische kracht van koper>

10.000 jaar geleden ontdekte de mensheid de magische krachten van koper en sindsdien wordt het in verschillende vormen voor medische toepassingen gebruikt. Dit blijkt uit oude geschriften en documenten, de oude Egyptenaren, Grieken, Romeinen, Perzen en de Azteken kenden de voordelen van koper en zijn heilzame eigenschappen voor de gezondheid te gebruiken. Tot op heden heeft het oude huismiddel nog steeds niets aan populariteit verloren.

Al eeuwen wordt aangenomen dat koper en magneten kunnen helpen bij het verlichten van klachten bij artritis en reumatiek.

De magische kracht van goud>

In de oudheid was goud niet alleen bekend als waardevol, maar ging er ook magie van uit en stond het symbool voor zuiverheid en standvastigheid. 

De magische kracht van zilver>

Vanuit de oudheid staat zilver voor o.a. de Maan, Vrouwelijke energie en genezing, Afweren van boze energie en geesten.

 

Deze hangers zijn door een specialiste gemaakt in opdracht van Shihan en zijn uniek in de wereld. Gemaakt in zeer kleine oplage, zodat die energie alleen voor deze mensen geschikt zou zijn die deze hangers weten te vinden en waarderen.

© Shihan.eu

De hanger is er in zwart en donker blauw.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.