Rapportage identiteitsonderzoek

Wie en Wat wij zijn

De gemeente Enschede heeft ons van de straat de Heurne de kans te geven om aan zo'n test mee te doen. Nu is het altijd een moment opname zoals Siny dat omschrijft, want zij heeft deze ingevuld.... Zou ik het anders hebben gedaan, mogelijk wel net ietsje anders omdat ieder mens nu eenmaal ook zijn eigen inbreng heeft, maar met de meeste ideeën en omgang in onze zaak zitten wij wel meestal op een lijn.

 

Als je kijkt naar wat er uit is gekomen, mogen wij eigenlijk wel trots zijn vind ik, want uit alles blijkt dat wij géén goede zaken mensen zijn en dat klopt helemaal, want wij vinden mensen, dieren en de natuur altijd belangrijker als geld verdienen. Natuurlijk moeten wij ook verdienen om alle kosten te kunnen betalen en ook willen wij wat te eten en een dak boven ons hoofd, maar niet ten koste van onze bezoekers en klanten.

 

Dit onderzoek zetten wij dan ook gewoon online zodat iedereen kan zien naar welke mensen en welke zaak ze gaan of komen. 

Geef een reactie

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.