Sieraden

Er komen geregeld meer en nieuwe artikelen die wij in onze winkel verkopen in deze Afdeling. Een klein gedeelte komt er maar in de webshop te staan, gewoon omdat we veel te veel verschillende artikelen hebben. Maar ziet u iets op een overizicht foto, dan kunnen wij het ook altijd voor u in de webshop zetten als u niet bij ons in de winkel kunt komen. Laat uw wensen weten en wij proberen deze te vervullen. Als u op een van de onderstaande links klikt gaat u naar de desbetreffende AFDELING. Ook hebben wij een "Sterrenbeeld Afdeling" waar heel veel verschillende sieraden liggen.

Siny maakt ook heel veel sieraden zelf.  Zij doet dit op spirituele basis door contact te leggen met de ziel van de persoon waar het gemaakt voor moet worden en zoekt dan de materialen en stenen eventueel samen uit. Maar zij krijgt ook boodschappen door om al sieraden te maken die dan gereed liggen in onze winkel, zodat mensen die zelf uit kunnen zoeken. Kijk op haar eigen pagina "Spirituele Sieraden" om daar een aantal voorbeelden te bekijken.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.