Stenen [G]

A -  B -  C -  D -  E -  F -  G -  H -  I -  J -  K -  L -  M -  N -  O -  P -  Q -  R -  S -  T -  U -  V -  W -  X -  Y -  Z

Girasol - Gold Flush - Golden Healer - Granaat / Overzicht

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. Geeft kracht en energie, doorzettings vermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Heeft een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Verzorging: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Chakra: wortelchakra (1e

Girasol Helpt tegen opgezwollen klieren, de ziekte van parkinson, infecties, koorts, maag en darmproblemen en problemen aan de bijnieren. Vermindert bloedarmoede, verlaagd hoge bloeddruk en helpt tegen problemen aan de luchtwegen en de longen. Helpt tegen griep. Geeft innerlijke rust, zuivert en helpt het geheugen. Is goed voor het libido en bevrijd je van remmingen en obstakels. Schenkt passie en liefde. Maakt je vrolijk en spontaan, je voelt je creatiever en levenslustiger. Reguleert de bloedlichaampjes en schenkt je meer vitaliteit. Helpt de huid zich te herstellen.

Verzorging: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Chakra: alle chakra’s

Gold Flush Is een synthetische edelsteen, ook wel goudsteen, is een ware gelukssteen die oorspronkelijk vervaardigd is in de 16e eeuw door monniken en alchemisten die op zoek waren naar goud. Het recept is tot op heden nog steeds geheim. Heeft een prachtige energetische werking. Helpt bij ernstige slapeloosheid. Helpt bij voortdurende misselijkheid.  Biedt emotioneel en mentaal veel verlichting. Helpt je jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Zeer geschikt om in te zetten in langdurige stress situaties, omdat het ontspanning biedt en positiviteit brengt.

Verzorging: kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Chakra: keelchakra (5e) en voorhoofdchakra (6e)

Golden Healer is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar instrument voor of hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. Helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. Bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. Werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem.

Verzorging: kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.  Chakra: voorhoofdchakra (6e), kruinchakra (7e) en zonnevlechtchakra (3e)