Stenen [K]

A -  B -  C -  D -  E -  F -  G -  H -  I -  J -  K -  L -  M -  N -  O -  P -  Q -  R -  S -  T -  U -  V -  W -  X -  Y -  Z

K2 - Kambaba Ledariet - Kunziet - Kyaniet / Overzicht

K2 helpt tegen keelpijn, tanden/kiespijn, nierproblemen, galblaasontsteking, problemen met lever, milt, schildklier, botten, angsten, fobieën, stress, verdriet, migraine, oorsuizingen, verhelpt duizeligheid en problemen met de hersenen. K2 reinigt het lichaam, geest en chakra's. Hij stimuleert psychische en intuïtieve ontwikkeling. K2 jaspis werkt ontgiftend en verbetert het reactievermogen en het waarnemingsvermogen. Zorgt ervoor dat je helder en geconcentreerd blijft hij het studeren. Heeft een gunstig effect op leerprocessen en het geheugen.

Verzorging: kan beter niet met water gereinigd worden.

Chakra: keelchakra (5e) en voorhoofdchakra (6e)

Kambaba werkt aardend en beschermend. Helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend. Helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Stimuleert de fantasie. Absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft het een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

 Verzorging: kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

 Chakra: wortelchakra (1e)  en hartchakra (4e)

Kunziet

 

Kyaniet