Stenen [U]

A -  B -  C -  D -  E -  F -  G -  H -  I -  J -  K -  L -  M -  N -  O -  P -  Q -  R -  S -  T -  U -  V -  W -  X -  Y -  Z

Ulexiet - Unakiet / Overzicht

Ulexiet

Ruw Ulexiet brokje, vindplaats Marokko, ca. 4 tot 5 cm brokjes. Wordt ook wel TV-steen, televisiesteen, of heldere Seleniet genoemd.

Ulexiet versterkt de intuïtie, het empathische vermogen en activeert dromen en visioenen. De steen heeft een positieve werking op de ogen en versterkt de zenuwen. Ulexiet werkt opbouwend, activeert en bevordert de concentratie, helpt je focussen. Ulexiet werkt tegen depressie en negatieve geestelijk energieën. Hij heeft een heilzame werking op oogziekten en misselijkheid.
--------------
Unakiet

Unakiet heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, bronchiën, gewrichten, haargroei, het hart en de bloedsomloop. Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel, de stofwisseling, spijsvertering, het afweersysteem en de bijnieren. Unakiet is bevorderlijk voor de vruchtbaarheid en zwangerschap, Unakiet kan ook ingezet worden wanneer er behoefte is aan gewichtstoename.

Unakiet helpt om blokkades op te heffen en beperkende gedachten te verminderen. Hij vermindert frustratie en boosheid, helpt bij het oplossen van conflicten en verhelpt uitputting na ziekte. Tevens heeft Unakiet een heilzame werking bij menstruatieklachten, chronisch haarverlies (alopecia), eetstoornissen, reuma en helpt tegen stress en/of burn-out.