Stenen [W]

A -  B -  C -  D -  E -  F -  G -  H -  I -  J -  K -  L -  M -  N -  O -  P -  Q -  R -  S -  T -  U -  V -  W -  X -  Y -  Z

Wagneriet - Woestijnroos - Wulfeniet - Wurziet / Overzicht

Woestijnroos

Woestijnroos geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Woestijnroos heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie. Woestijnroos helpt tegen hyperactiviteit en gespannenheid. Hij werkt pijnstillend, ook bij voor weeën. Woestijnroos kan een heilzame werking hebben op epilepsie, oedeem vorming en het effect van vrije radicalen. Helpt bij hormoonschommelingen en geprikkeldheid. Woestijnroos helpt je om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf.
----------------
Wulfeniet

Wulfeniet geeft je toegang tot het verleden, heden en toekomst. Het helpt je moeilijke dingen in het leven te accepteren. Wulfeniet geeft je de mogelijkheid om de ziel te herkennen waarvan je voor het leven had afgesproken om in dit leven te ontmoeten. Deze steen heeft macht om je te verjongen.

Wulfeniet helpt tegen verhardingen, uitdroging, vermagering en steenvorming. Het bevrijd je van de dwang en terughoudenheid.
-------------
Wagneriet

Wagneriet stimuleert je humor en zorgt dat je flexibel met uitdagingen of lastige situaties om gaat. Het laat je eigen grenzen inzien en leert zo ook die te bewaken. Deze steen houd je in contact met het heelal en zet je hart open voor je zelf en geeft je inzicht. Het zuiverd je lichaam en geeft je vrijheid in je hard en ziel. Het geeft je energie.

Sterrenbeeld:
onbekend
Kleur:
Zalmkleurig, metaalachtig, roze, oranje
Maand:
onbekend
Chakra:
 Zonnevlecht (3e)

Werking Wagneriet

Klachten verminderen:
 
Wagneriet is een steen die je terugwerpt op jezelf; het trekt een soort scherm op tussen jou en de buitenwereld. Voor mensen met last van stress, burn-out of uitputting helpt dit om hoofdzaken en bijzaken te onderscheiden, en vervolgens geen onnodige tijd te besteden aan de bijzaken.
Wagneriet ontspant de spieren, van vooral nek en schouders. 

Eigenschappen bevorderen:
 Wagneriet stimuleert je humor en zorgt dat je flexibel met uitdagingen of lastige situaties om te gaan. Het laat je eigen grenzen inzien en leert zo ook die te bewaken. Deze steen houd je in contact met het heelal en zet je hart open voor je zelf en geeft je inzicht. Het zuiverd je lichaam en geeft je vrijheid in je hard en ziel. Het geeft je energie.

Toepassing: 
Leg of draag Wagneriet op een relevante plaats.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.