Vraag aan Shihan – Hoe weet ik of mijn relatie goed is?

Siny & Jacobus Goedegebuur

Een foto van ons al weer een paar jaartjes geleden....

Relaties of ze nu nog moeten gaan beginnen of al langer lopen.... Er moet altijd aan gewerkt worden en stilstand is het slechtste wat je kunt hebben om het lang tot een goed einde te kunnen brengen.

Hoe weet je of een relatie goed is, of als je er aan een wil beginnen wie is wel en niet geschikt voor mij....

Je bent in ieder geval al goed bezig als jij je deze vragen ook al probeert af te vragen.

Bedenkt dat niks 100% altijd zal kunnen kloppen, wat ik hier ga schrijven, of wat wij in onze praktijk aan jouw zouden vertellen.

Want 100% mag je ook niks van te voren weten, omdat wij juist moeten leren van dat wat we meemaken in het leven. En als dan alles al helemaal vast zou staan, kunnen we niks meer er bij leren. En daar zijn we zeker ook hier voor op Aarde is onze mening.

Als wij willen gaan kijken of twee mensen bij elkaar passen, beginnen wij altijd eerst bij contact te leggen met de ziel van beide. Door dit contact krijgen wij een beter inzicht in wat er allemaal in deze ziel aanwezig was voor dat er heel veel goed en ook mis ging in deze wereld.

Dan kijken wij welk pad die twee waar het over gaat met zich mee heeft gebracht en hoe dat ze nu in hun ontwikkeling zijn. 

Als we dan een compleet beeld hebben kunnen we ook erg goed aangeven welke punten beter en welke moeilijker zullen zijn. Ook is heel belangrijk dan dat we aan kunnen geven wat nog wel mogelijk is en wat of onmogelijk of aan te werken valt. 

Of het nu gaat om een relatie die nog moet gaan beginnen of  die al langer bestaat, door deze aanpak is goed te zien wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Hier kan dan ook veel makkelijker een beslissing gemaakt worden. 

Er zijn vele tussen mogelijkheden dan nog mogelijk, maar vraag dat even na bij ons....

Geef een reactie

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.