Shihan Gezondheid Thee

 8,00

Hoe ben ik tot dit kruiden mengsel gekomen:
Ik kreeg de afzonderlijke bestanddelen door om te mengen, zodat er een thee zou ontstaan die voor iedere mens goed zou zijn.

Ons lichaam heeft op z’n tijd allemaal opbouwstoffen en reiniging stoffen nodig. Of je nu heel gezond bent of erg ziek…of er tussen in. Het is altijd goed om extra energie op te bouwen en/of vergiftigde stoffen af te drijven.

Categorie:

Beschrijving

Werking: SHIHAN Reinigende & Energie Gevende Thee

Deze kruiden zijn door Jacobus zelf samengesteld.

Hieronder staat een opsomming van de 100% natuurlijke kruiden en hun werkzame bestandsdelen die aan deze thee zijn toegevoegd. Na meditatie, inspiratie en door de nodige ervaring is deze dan ook samengesteld.

Standaard: Anijs, Ster­anijs, Munt, Venkel, Brandnetel, Goudsbloem, Jeneverbes, Lindebloesem, Wilgenroosje, Zoethout, Rozenbottel

Hoe ben ik tot dit kruiden mengsel gekomen:
Ik kreeg de afzonderlijke bestanddelen door om te mengen, zodat er een thee zou ontstaan die voor iedere mens goed zou zijn. Van deze thee moest ik dan ook een brood maken, dus geen normaal water, maar een treksel van deze kruiden.  Ons lichaam heeft op z’n tijd allemaal opbouwstoffen en reiniging stoffen nodig. Of je nu heel gezond bent of erg ziek…of er tussen in. Het is altijd goed om extra energie op te bouwen en/of vergiftigde stoffen af te drijven. Ook werd mij aangegeven hoe dat deze natuurlijke ingrediënten behandeld diende te worden met bijzondere energieën en stenen. Deze bewerking is mij echter opgelegd geheim te houden voor verkeerd gebruik. Er is dan ook maar een echte soort te koop en dat is via onze eigen zaak in Enschede of via de webshop.

Uitwerking na gebruik van deze kruiden:
Wanneer je ​deze kruiden in onze thee langere tijd dagelijks gebruikt, zal je zeker voor de meeste kleine, maar ook grotere virussen minder vatbaar zijn. Stel je hebt elk jaar 3 weken de griep… Dan zal je merken dat je wanneer je deze thee dagelijks gebruikt na een tijdje nog meer enkele dagen last van de griep zal hebben. Ook verkoudheid is iets wat steeds minder grip op je lichaam zal hebben. Deze ingrediënten en de manier waarop wij deze verwerken, zorgt er voor, dat jouw herstellingsvermogen / weerstandsvermogen… sterk verbeterd worden. Deze natuurlijke stoffen en ook vooral de manier waarop wij deze bewerkt hebben, zorgt er voor dat jij.. dichter bij je eigen natuur komt.

Op internet kan je elke kruid onafhankelijk van elkaar opzoeken en lezen dat deze een reinigende werking hebben met vele goede extra werkingen en positieve invloeden.

Extra informatie

Gewicht 99 kg
Afmetingen 15 × 13 × 2 cm
Color

Blue

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shihan Gezondheid Thee” te beoordelen

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.