Yin & Yang Hanger

 179,99

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De hangers zijn gemaakt van koper, zilver en een druppel goud. Binnen in bevind zich de Yin en Yang en er omheen de tekens van de I Ching. let op de foto’s, want deze hebben een andere volgorde als die van het origineel. Het yin en yang deel is wit met zwart of donker blauw..

Jacobus heeft in een visioen doorgekregen dat in de huidige tijd ze in deze rangschikking moesten staan. Dit zijn dus unieke hangers.

Yin en yang (☯) zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn.

Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire (elkaar aanvullende) waarden. Extra toelichting: https://nl.wikipedia.org/wiki/Yin_en_yang

Het orakel I Tjing

De I Tjing, ook wel geschreven als I Ching, letterlijk vertaald, het boek der veranderingen, maar ook wel een het orakel genoemd, is afkomstig uit China, en waarschijnlijk één van China’s oudste, klassieke teksten. Het is een verzameling van wijze spreuken, die betrekking hebben op iedere mogelijke situatie. Het principe van de I Tjing is dat alles wat gebeurt, gebeurt met een reden, en niets is toeval. Extra toelichting: https://www.itjing.nl/introductie/

 

Extra informatie

Kleur

zwart, blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yin & Yang Hanger” te beoordelen

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.