Ziel Energie Schilderij 7

Dit schilderij is tot stand gekomen door dat ik een boodschap doorkreeg in een meditatie. Het schilderij kan gereed zijn of nog niet helemaal, dat hangt af van de totstandkoming met de ziel, van de persoon die het aan wil schaffen. Deze schilderijen zijn ook nog niet gelakt, waardoor de kleuren pas echt tot hun recht komen als het helemaal gereed is en mijn naam er ook onder staat.

Er zit een consult / boodschap bij die alleen aan die waar het voor bedoelt is.

In een meditatie kwam er een boodschap door, dat ik dit ziel energie schilderij moest gaan maken. Er kwam een verhaal en een boodschap bij voor die het aan zou gaan schaffen, omdat die toe zou zijn aan wat dit vertegenwoordigd. Ik zou heel erg graag hier nu meer over schrijven, maar er werd mij op het hart gedrukt, dat het echt voor maar 1 persoon bestemd was. Maar omdat ik ben wie en wat ik ben, dron ik aan en zit er dan geen les of boodschap in voor iedereen die dit leest. Toen kwam het volgende nog door; 

Zie je die dichtbij bomen, zie je dat ze geen bladeren hebben? Die persoon waarvoor het bedoelt is, daar voor moet je voor dat die het op komt halen of opgestuurd wil hebben nog de juiste bladeren er opzetten, die je dan doorkrijgt. Maar jij zal niet alleen er bladeren nog opzetten, maar ook een stuk extra energie toevoegen die deze persoon nodig heeft. Want als je in het midden kijkt zie je een geleide geest die contact probeert te maken, maar het wil tot nu nog niet lukken. Maar door het contact van die ziel met dit schilderij zal dat wel tot stand komen. Maar er komt nog wel meer bij, maar meer wil ik jou en die dit lezen echt niet vertellen, of het moet nog dit zijn. Voor iedereen is er een aanlegsteiger waar dan ook op deze wereld en als je op de juiste manier leert zoeken, vind je die echt altijd.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.