Ziel Schilderij 28-06-1981

Opdracht voor een Ziel en Energie Schilderij

Ziel:

Het eerste wat ik doorkreeg was dat de overgang van eerst alleen ziel zijn en toen moeten samen gaan met het stoffelijke lichaam deze keer niet helemaal makkelijk ging. De ziel wilde ergens veel vrijheid en ook een stuk onbegrensdheid, maar het stoffelijke trok toe aan het gevoel van geboren willen worden en de Moeder die het koesterde. Deze ziel zou nog veel in moeten binden om in harmonie samen te gaan, omdat het leven juist de behoefte gaf nu aan vastigheid. Beide zijn aanwezig en zullen dan ook om de beurt hun best  moeten doen om zichzelf te blijven. In positieve zin hebben wij het hier dus over een gespleten persoonlijkheid. Maar dan van Ziel en Leven. Dit heef in zich om erg ver te kunnen komen in de ontwikkeling van beide, ook al zal het leven altijd voor een stuk begrenzing zorgen, wat nu eenmaal bij elk leven zo is.

Leven:

Vaak zorgde juist de afsluitingen in het leven zeker tot nu toe dat het niet makkelijk overging naar de volgende fase. Knokken en dan soms eigenlijk meer als dat de ziel zou willen. De extra gevoelige kant die de ziel ook bij zich heeft raakt dan gekwetst ook al wil dat niet makkelijk toe gegeven worden.

Conclusie:

Zoals altijd krijgt de opdrachtgever en of die waar het voor besteld is een uitgebreidere toelichting over ziel, leven en ook de conclusie. Hier alleen wat info die openbaar mag zijn.

Hieronder het Ziel en Energie Schilderij wat staat te drogen en mijn naam moet er nog onder... Wat betekend dat het nog mogelijk is dat er iets aan veranderd en ook moet het nog in de lak gezet worden. 

Daaronder de foto's die ik tussendoor gemaakt heb bij het tot stand komen van dit schilderij.

Wij slaan niet echt cookies op, maar mocht het wel gebeuren door programma\'s die wij gebruiken, maken wij u hierdoor er op attent. Wij bewaren alleen uw gegevens als u iets besteld voor de tijd die wij nodig hebben om het u toe te sturen en niet langer.