Startpagina

Toelichting:
De schilderijen worden meestal op bestelling gemaakt. Een schilderij wordt dus meestal besteld voor u zelf, of voor een anders als kado.

Wat heb ik er voor nodig:

Daarvoor heb ik enkele gegevens nodig, zoals uw geboortedatum en/of een foto. Daardoor kan ik mij beter concentreren en eventueel mediteren om mij voor te bereiden op het maken van het schilderij.

Mijn schilderijen bevatten dus een persoonlijke energie van mij, maar ook voor wie het gemaakt is.
Deze speciale techniek heb ik mij in de jaren eigen gemaakt, zodat het als het ware als een talisman of geluksbrenger werkt.

Het is op deze manier niet helemaal te bepalen wat voor een type schilderij het zal worden. Mocht u echter in de voorbeelden dat zien wat bij u past, of wat u graag aan een ander kado zou willen geven, dan kunt u informeren of dit schilderij nog in voorraad is.
Moet het zo zijn, dat het er nog is, dan heb ik het in het voren dus meditatief geschilderd en wacht het op U.

Op bepaalde dagen, maak ik ook direct een Intuïtief Spiritueel Schilderij, zodat deze gelijk mee naar huis genomen kan worden, of na een uurtje opgehaald kan worden.

Het enige wat ik daar dan nodig heb, is een geboorte datum of foto om het te kunnen maken.

Dit is dan ook een bijzonder geschenk om kado te geven aan anderen.
Ook een eventueel consult kan opgenomen worden en via de email toe gezonden worden.

Hieronder vind u enkele Ziel Energie Schilderijen die half of geheel gereed staan in onze winkel. Deze zijn gemaakt door Jacobus, door dat hij in meditatie door kreeg deze te maken met een speciale boodschap. Deze zijn te koop in onze winkel of via onze webwinkel.
Maar er zijn er nog heel veel meer te koop in onze winkel in heel veel verschillende maten, vanaf € 50,-, dus kom gerust een keer langs om te kijken.

Hoe maak ik een “Ziel” Schilderij in opdracht
.

Ik krijg een geboortedatum en of foto van de opdrachtgever en maak een heleboel berekeningen, op het gebied van Astrologie, Numerologie, I Ching, Kabala enz… Een gecombineerd systeem wat ik door de jaren zelf gemaakt heb en waardoor ik in een bepaalde sfeer kom en contact kan leggen met de ziel van wie het schilderij moet gaan worden. Ik maak ook vaak doeken voor meerder mensen en dieren. 
Als ik dit uitgewerkt heb, leg ik het te schilderen doek voor mij neer en ga mediteren op het contact wat ik heb kunnen maken.… 

Ik wrijf de doeken en koester ze… Ook zo  met de kwasten en verfsoorten die ik om mij heen heb staan… uiteindelijk worden er een paar kwasten en kleuren gekozen…. Die gaan het dan worden… Die worden dan mijn gereedschap om nog dichter bij de ziel van de opdrachtgever te komen… 

Ik meng heel veel kleuren zelf, want dat wat ik voor mijn geestesoog te zien krijg, is heel vaak niet als bestaande kleur .. Of net niet… te koop.. Soms komen er in het begin d.mv. een potlood of krijt een paar strepen op te staan… Soms wordt eerst alles een kleur. Maar ik werk altijd in heel veel lagen. Dus ik start ergens op het moment van ontstaan van de ziel en pak het verder op (dit kan ook een vorig leven zijn) , op het moment dat deze contact legt met het lichaam wat wij hier op aarde gebruiken. En dan .. ontstaat er iets… Ik weet echt haast nooit van te voren waar ik aan begin.. Heel soms heb ik gelijk een flits als ik de opdracht krijg… En dan blijkt later als ik alles uitwerk, die ook een extra dementie te geven aan waar ik mee bezig zal gaan …

Translate »