Startpagina

Ontdek en/of ontwikkel het Spirituele / Helderziende in jezelf !

In de workshop leer je de basis om Inzicht in Jezelf en Anderen te kunnen krijgen. U leert om contact te kunnen maken met de "akasha kronieken". (kort gezegd bevatten die alle informatie over wat geweest is en wat nu is en nog moet gaan komen, dus ook in uw leven....) Door dit contact leert u, Uw eigen Helderziend en of Paranormaal mogelijkheden verder te ontwikkelen. Ook als u er van overtuigd bent dat u die niet heeft...! In deze workshop leert u een heldere kijk te krijgen op vele vragen. Ook op die van.. Waarom... Uw leven zo en zo loopt.. Wat is er dan meer uit te halen. Er zijn heel veel soorten: "Mediums", "Helderziende", "Paragnosten", "Kaartleggers" enz., in deze wereld. Maar eigenlijk komt het hoe zij informatie aan u kunnen verschaffen neer, op dit zelfde principe. Als er contact is, krijgt u informatie. Of je nu met een wichelroede, pendel, kaarten, of dobbelsteen werkt... Het maakt eigenlijk niet uit, als je maar snapt hoe dat het systeem werkt om contact te kunen leggen met de akasha kronieken. U leert via onze manier van werken, om niet alleen de los liggende puzzelstukjes of cijfers te vinden, maar ook ...hoe u er mee moet werken. U zult dus nooit meer het gevoel hebben....van waarom lukt mij dat toch niet... of hoe kan het toch dat ik dat of dat wil, terwijl mijn ouders dat helemaal niet zo wilden... Of iedereen om mij heen adviseert... Maar toch heb ik het gevoel dat ik daar niet blij mee ben.... Of ik loop iedere keer tegen de verkeerde relatie aan.... Ik snap mijn eigen kinderen niet, want ik bedoel het zo goed... Maar het schijnt dus niet te werken .....enz..enz...enz... 

Extra informatie workshops:

Workshop 1
- Hierin leer je ons systeem om het leven en ziel te bepalen. Ook leer je deze in het kort te duiden en combineren. Je krijgt daarvoor ook een werkblad zoals onder afgebeeld staat.

Workshop 2
- Hierin leer je dieper in te gaan op de duiding en leer je de kaartleggen.

Workshop 3
- Hierin leer je veel variaties die toe te passen zijn met ons systeem, zoals o.a. dromen uitleg en andere orakel kaarten.

Workshop 4
- Hierin leer je dieper in gaan op het systeem en duidingen, om ook eventueel er zelf voor anderen mee te kunnen gaan werken.
 
Workshop 5, Pendelen
- Hierin leer je een manier van pendelen die voor jouw persoonlijk geschkt is en niet d.m.v een moeiljik boek, maar gewoon zo dat jij het zeker ook onder de knie hebt na deze workshop. Ook krijg je een pendel onderlegger mee naar huis om verder er mee te kunnen werken. (zie foto onder)

Workshop 7, Intuitief leren schilderen.
- Hiervoor is minimaal workshop 1 noodzakelijk om aan mee te kunnen doen.
- Hierin leer je via ons systeem je af te stemmen op het te schilderen. Door het contact met de ziel waar voro je het wilt gaan maken, krijg je zowel kleuren als figuren die als vanzelf op het doek komen. Je maakt 1 ziel schilderij op paneel van ± 20 x 20 cm (wanneer groter of op canvas, dan is het een meerprijs in overleg).

Workshop 8, intuitief leren schilderen.
- Hierin leer je veel meer technieken, zoals het nat op nat en ook hoe je de mooiste combinaties kunt maken. Je werkt op een schilders paneel van ± 20 x 20 (wanneer groter of op canvas, dan is het een meerprijs in overleg).

Heel veel  mensen hebben genoeg aan de eerste workshop, om voor hunzelf en naasten beter te kunnen leren begrijpen hoe dat deze levens en zielen functioneren. Ook willen veel mensen de eerste workshop enkele keren herhalen met een tussen pose om er bedrevener in te worden. Wij geven meestal de workshops een op een, zodat er weinig of geen tijd verloren gaat door een te grote groep. Ook kan er dan op elke vraag veel dieper in gegaan worden. Een workshop is dus ook eigenlijk een uitgebreid consult voor de cursist, maar dan met de uitleg en lessen om dat zelf beter te kunnen begrijpen en of zelf te gaan doen. Ook geven wij deze aan groepen, maar meestal komen mensen dan zelf met een aantal  mensen als groep, omdat ze dan thuis er ook verder met elkaar over kunnen praten en trainen. Wij kunnen bij de juiste grote ook deze op locatie doen. Voor meer informatie neem even contact op met Siny, want deze gaat hier over. 

Kosten en Info:
Een workshop duurt ± 2 uur, incl. materialen, Thee of Koffie, onze locatie Enschede = € 75.- p.p.
 Als er van te voren contant betaald word over meerdere workshops, dan krijg je meer extra's en bijv. bij het schilderen een veel groter paneel of doek.
De workshops gaan meestal overdag tussen 11:00 en 17:00, maar kunnen in bijzondere situatie ook daar buiten.

Dit zijn twee voorbeelden die u op A4 formaat grats krijgt bij de workshops.

Translate »