Startpagina

Openingstijden: Zo, Ma 13:00 t/m Di, Wo, Do, Vr, Za 11:00 t/m 17:00

Winkel / Atelier / Praktijk

WINKEL 

Onze winkel heeft veel verschillende afdelingen. Deze afdelingen hebben allemaal een ander karakter en indeling. Boven in het menu kunt u kiezen voor welke afdeling u kiest om naar toe te gaan. Daar staat dan de informatie en foto’s voor de desbetreffende afdeling. 

Wij kunnen niet alles hier op de website kwijt, omdat ons assortiment zo uitgebreid is en dagelijks onderhevig aan veranderingen. Zoekt u iets wat u denkt ergens anders al gezien te hebben, dan zult u dat meestal niet bij ons kunnen vinden. Wij proberen echt heel speciale artikelen van over de hele wereld in huis te hebben en wat anderen verkopen te vermijden om ook te hebben. 

ATELIER

Jacobus maakt spirituele kunst en Siny spirituele sieraden. Hierover kunt u op de desbetreffende pagina’s meer informatie over vinden.

PRAKTIJK
Jacobus en Siny zijn beide o.a. Helderziend en Medium. Wij maken gebruik van heel veel verschillende mogelijkheden om tot een goed consult te komen. Wij maken contact op verschillende manieren  met de ziel van de persoon of dier en gaan van daaruit naar het leven wat er nu is. Ook gebruiken wij o.a. Handlezen, Astrologie, Numerologie, Kaartleggen, I Ching e.d. Hierover kunt u op de desbetreffende pagina’s meer informatie over vinden.

Translate »