Startpagina

Op deze pagina’s zal altijd maar een klein gedeelte staan van wat wij allemaal in onze winkel aan te bieden hebben. Ook op onze webshop zullen maar enkele voorbeelden staan van wij wij u aan kunnen bieden. Ziet u iets op een overzicht foto, of heeft u het in onze winkel gezien, laat het ons dan weten en wij zetten het voor u in de webshop. Maar als u zichzelf een plezier wilt doen, kom dan een keer langs in onze winkel en drink daar een gratis beker Shihan Gezondheid en Energie Thee en dan kijkt u rustig rond in onze 220 m2 grote winkel in Enschede.

Wij hebben altijd ook aanbiedingsprijzen. Meestal gaat dat per 5 pakjes, kom daar voor langs of neem even contact met ons op. Wij hebben alleen de originele handgemaakte wierrook en dus niet wat je soms op markten ed. tegen komt. 

Direct naar bestellen in de WebWinkel Aanbiedingen Direct naar bestellen in de WebWinkel Wierook

Afdeling Wierook en Olie div.

Wij proberen dit ongeveer op voorraad te hebben. Als u een van deze merken en of soorten niet in onze WebWikel ziet en u die toch wilt bestellen, geef het even door en wij zetten die er dan mits nog in voorraad er voor u in. Of kom langs in onze winkel in Enschede.

Translate »