Reiniging

U heeft ook last van “Verstoorde energiestromen”?

De Gouden driehoek

Hoe kan de verstoring van energiestormen ontstaan? Eigenlijk is dat heel eenvoudig en logisch, want waar mensen leven kunnen stevige energiestromen door het huis golven. Het maakt niet uit of er één persoon woont of meerdere personen, hoewel bij meerdere mensen de kans wel veel groter is. Het is niet erg en heeft slechts te maken met het gegeven dat alle mensen verschillend zijn, iedereen brengt weer andere energieën mee van school, het werk of de supermarkt. Bovendien mensen ontwikkelen zich en ook dat levert energie op. Deze onzichtbare hectiek kan mensen onbewust beperken en voor heel gevoelige mensen zelfs verstorend zijn.

Wat doen de stenen?


De stenen – als drie-eenheid – zijn enerzijds terug te herleiden naar een stukje religie. Hier hebben het getal drie en de driehoek een bijzondere betekenis (op allerlei verschillende vlakken). Anderzijds verbinden de drie stenen zich onderling en dit vormt daarmee een solide basis. Deze solide energiestroming is sterk en afhankelijk van de grootte van de stenen kan er mogelijk een heel huis mee beïnvloed worden. Beinvloeden in de zin van balans brengen en houden in de aanwezige energiestromen, zoals eerder beschreven. Als je er heel bewust mee aan de slag gaat, merk je dat aan de mensen. De mogelijk scherpe kantjes gaan er vanaf.

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten.

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit.

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

Wurtziet

Wurtziet werkt goed  bij  de hersenen, reuk- en smaakzin, netvlies en geslachtsklieren. Het beschermd je tegen straling en stoffen. Het beëindigd gepieker. Het werk goed tegen huidkloven, hooikoorts, hoofdpijn in het achterhoofd, vermoeidheid, slapeloosheid en verdriet. Het maakt je bewust van de dingen die er gebeuren. Voor onzekere mensen geeft het zelfvertrouwen, ze voelen zich sterker.

Toermalijn zwart

Toermalijn zwart, ook wel Schörl genoemd, is een reinigende en beschermende steen. Wordt veelal gebruikt tegen allerlei soorten van hinderlijke stralingen afkomstig van computers, elektriciteit, zendmasten en negatieve aardstralen. De steen neutraliseert spanningen in je aura en hij beschermt je tegen vervloekingen en zwarte magie. Zwarte toermalijn geeft je meer zelfvertrouwen en schenkt je daadkracht in moeilijke tijden. 

Toermalijn kwarts

Toermalijnkwarts bestaat uit Bergkristal met ingesloten Toermalijnnaalden. De energie* van Toermalijnkwarts reinigt, evenals Schörl (Zwarte Toermalijn), lichaam en geest van negatieve energie.
De steen houdt negatieve straling bij je weg.
Toermalijn ontstoort littekens; zowel in het bindweefsel als in de fijnere energielichamen. Toermalijnkwarts neutraliseert stralingen van onder andere computer en telefoon. De steen werkt ook pijnstillend, vooral bij rugpijn en spierpijn, maar ook bij oorpijn.
Toermalijnkwarts heeft op zich dezelfde werking als Zwarte Toermalijn (Schörl). De Bergkristal zorgt daarbij voor een versterking van deze eigenschappen.

Woestijnroos

Woestijnroos is een vorm van seleniet. Het is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal Woestijnroos je helpen om te aarden, maar ook zal deze je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Woestijnroos helpt je om controle te hebben over jezelf en de kalmte te bewaren. Hij zal je laten inzien dat je je soms beter terug kunt trekken wanneer je in een lastige situaties verzeild bent geraakt waarbij je heel bewust kunt waarnemen wat hierbij je eigen patronen zijn zodat je deze kunt doorbreken. 

Seleniet

 Seleniet is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal seleniet je helpen om te aarden, maar ook zal deze je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Seleniet helpt je om controle te hebben over jezelf en de kalmte te bewaren. Hij zal je laten inzien dat je je soms beter terug kunt trekken wanneer je in een lastige situaties verzeild bent geraakt waarbij je heel bewust kunt waarnemen wat hierbij je eigen patronen zijn zodat je deze kunt doorbreken. 

Jade

Jade is een zuiverende en beschermende steen. Hij brengt voorspoed en harmonie en zorgt voor balans, geluk en welvaart. Tevens bevordert hij liefde verzorging en tolerantie. Een uitzonderlijke mooie steen om bij je te dragen met name wanneer je op reis bent. Hij bevordert zelfredzaamheid en geeft je en zelfverwezenlijking en hij helpt je om irritaties ,prikkelbaarheid los te laten. Jade beschermt je tegen negatieve invloeden van buiten en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.

Geef een reactie

Translate »